Social Media

Měsíční zúčtování: Únor 2016


KNIŽNÍ PŘÍRŮSTKY

Taky tak milujete slevy? Právě v těch jsem totiž ukořistila Amy a Rogera, Legendu i Fenomén. Přiznám se, že s Legendou a Fenoménem jsem dost váhala, protože se znám - to vždycky ve slevě koupím něco, co jsem si dřív fakt hrozně moc chtěla přečíst a chvíli na to zjistím, že to už vlastně vůbec nechci a tak mi to tu zbytečně leží a já to prostě ne a ne začít číst. Ale nakonec jsem je vzala a jako jo, zatím si je pořád přečíst chcu, tak good :D

Nemyslete si, Percyho Jacksona mám přečteného už dávno. Jenže zatímco Zloděje blesku a Moře nestvůr jsem měla ještě půjčené z knihovny, následující tři díly jsem už měla vlastní. O tom, že si musím koupit i ty první dva, abych měla doma všechny, jsem uvažovala už snad od chvíle, co jsem dostala třetí, ale nevím jak vy, v kupování knih, které jsem už četla, jsem špatná, protože dám vždycky přednost něčemu, co jsem nečetla. Náhodou jsem je teď ale našla v jednom knižním bazaru na facebooku, stovka za jeden, takže to bylo jednoduše jasný :D

Možná víte, jak strašně moc dlouho jsem čekala na Remembrance a tak jsem byla fakt nadšená, když mi konečně přišla. Paradoxně jsem nakonec přečetla jen pár stránek a zjistila, že v papírové podobě vyjde i novela Proposal, která dějově patří před tenhle díl, tudíž teď čekám, až mi dorazí ta, abych ji mohla přečíst první.

Od Martinusu jsem dostala recenzní výtisk Aristotela a Danteho, na které jsem se taky klepala už sakra dlouho. O těhle dvou hrdinech se ale ještě zmíním o pár řádků níže.

Devatenáctého února jsem měla tu čest zúčastnit se křtu Adaptace, ze kterého se mnou domů dorazily také poslední tři knihy - Adaptace (s věnováním a podpisem! ^^), Kečupová mračna a omalovánky s Malým princem (ještě pořád jsem nezačala barvit, nemám pastelky a nejsem schopná si je dojít koupit, trapný, co?).

CO JSEM ČETLA

Na Odpusť mi. Megan jsem se těšila fakt hodně dlouho (nnn, vůbec to nebylo především proto, že jsem měla podezření, že to bude gay :-----) :D) a tak jsem společně s ní zahájila únor. Kniha byla přečtená rychle, a ačkoliv moje očekávání byla maličko větší, stejně byla skvělá. Celou recenzi naleznete tady.

Následně jsem nevěděla co by a tak jsem sáhla po pátém Potterovi. Faktem ale je, že jsem u něj nevydržela moc dlouho a už jsem ho měnila za jinou knihu - Aristotela a Danteho, takže jsem ho dočítala ještě v březnu.

Zmiňovaná kniha Aristoteles a Dante odhalují záhady vesmíru byla prostě... dokonalá. A vzala mi slova, takže vám tady toho moc neřeknu, protože všechna, která mi zbyla, jsem použila v recenzi, kterou v blízké době zveřejním.
6 komentářů u "Měsíční zúčtování: Únor 2016"
  1. Knižní přírůstky máš super. Moc pěkné. A Aristoteles mě strašně láká, hlavně obálkou...

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, hezké shrnutí a povedené fotky :D.

    karolina-kahounova.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani nevíš, jak ráda slyšim chválu na fotky, z těch vždycky vyšiluju, jak mi přijdou hrozný... :D Děkuju!

      Vymazat
  3. Moc pěkné knihy :) Na křtu Adaptace to muselo být super !

    OdpovědětVymazat