Social Media

Měsíční zúčtování: Srpen 2015

 
Je mi úplně jasný, co si teď říkáte! Už bych pomalu mohla zveřejňovat shrnutí za říjen a já zveřejňuji teprve srpen. No jo, já vím a taky mě to hrozně štve, jenže co mám chudák dělat s nefunkčním internetm, případně funkčním tak, že je pomalej as fuck a nenahraje fotky? To, že mi teď vůbec funguje dost na to, abych mohla konečně zveřejnit srpen, je zázrak. Což je smutný, ale fakt. (Ale už to bude trvat snad jen chvíli a budeme mít funkční, rychlej internet a tak.)
Tudíž asi tak k tomu zpoždění, ale já to doženu a říjen snad bude ještě v listopadu a tak.
http://4.bp.blogspot.com/-c4RhF4pj5ow/U7W-PBgHAdI/AAAAAAAAAl0/I2dxj01hFDo/s640/Odd%25C4%259Blova%25C4%258D.png

KNIŽNÍ PŘÍRŮSTKY


Tentokrát to na počet nových knih nijak zvlášť bohaté není, jak už ostatně sami vidíte z fotky.

Islu a šťastné konce jsem obdržela k recenzi od Kvalitních knih a hrozně mě to nadchlo, protože jsem na ni byla hrozně zvědavá a hrozně moc jsem se těšila. Ještě ten měsíc jsem ji přečetla, ale o tom až za chvíli.

Skoro to samé můžu potom říct i o První lásce, kterou mi zas na recenzi věnovali z eshopu Knihy Dobrovský.

S koupí Hobita jsem šíleně váhala. Nejdříve na bázi "Mám si koupit knihu? Nemám si koupit knihu?" a když jsem se rozhodla, že jo, zase jsem nevěděla, jestli chci víc Hobita anebo první díl Stopařova průvodce. Nakonec to vyhrál Hobit, poněvadž u Stopařova průvodce jsem se nemohla rozhodnout, jestli chci víc to starší nebo nový vydání. (Vlastně jsem myslim byla spíš pro to nový, jenže tam nejsou zatim vydaný všechny díly a co když všechny ani nebudou, že.) U Hobita jsem měla jasno prakticky od začátku - filmová obálka je strašně povedená.

CO JSEM ČETLA


Turudututu, Stínem políbená je vážení opět naprosto geniální. Já doopravdy nevím, co k Vampýrské akademii budu povídat příště, protože to jsou tak neskutečně úžasné knihy! Ačkoliv tahle mi tak trochu zlomila srdce a mám chuť autorku něčim pořádně přetáhnout přes hlavu, you know? Vážně bych si měla brzo koupit i další díly.
Btw. Jste tým Dimitrij anebo Adrian? Já jako, že Adrian je sice hrozně boží, ale Dimitrij je Dimitrij, že jo.

Začalo mě hrozně štvát, kolik mám doma nepřečtených knih a do kolika z nich se mi zrovna nechce a tak jsem se konečně dokopala do tolik opěvované Tryllské trilogie. A bylo to utrpení. Vážně. Nic ve zlym, ale já doopravdy nechápu, jak se tohle může někomu líbit. Já u toho umírala a nemohla jsem se dočkat, až to skončí. Bohužel to "Musíš zredukovat nepřečtený knihy" mi nedovolilo to nedočíst. Snad nikdy, jsem po dočtení něčeho nepociťovala tak silnou touho se toho zbavit, poněvadž to v tý knihovně prostě nemůžu vystát, ehm. (Smutný je, že to neprodám, protože LK a do soutěže to s čistym svědomí dát nemůžu, poněvadž to přece nemůžu timhle způsobem šířit, lol.)

Již zmiňovaná Isla mi naštěstí spravila chuť, protože se vážně povedla. Autorka mi tak dokázala, že Anna se jí nepovedla jen náhodou a že psát prostě umí, přestože u Loly měla nějakej výpadek. Tady myslím, že ani nebudu nic moc povídat a jen vás, v případě zájmu, odkážu k recenzi.

Pak jsem se bohužel pustila do další učiněné katastrofy. Tolik oblíbená série Matched pro mě byla dalším mučením. Dost jsem uvažovala nad tím, jestli mi přišel horší Svět Tryllů, kterej mě neskutečně štval celou tu dobu anebo tohle, což byla pro změnu nepopsatelná nuda.

Na úplně jiné úrovní je pak První láska, která je prostě úžasná. Byla to první kniha s road-trip námětem a musím říct, že to byla skvělá volba. Postavy, děj, city, všechno je to hrozně povedený. Pokud jste ji ještě nečetli, možná vás na to navnadím v recenzi.

No a pak jsem se pustila do Hobita. Uh. Upřímně nevím, co všechno tu říct, poněvadž nevím, na co všechno jsem přišla už v tom srpnu a na co až v září. Knihu jsem totiž tři a dvacátýho srpna rozečetla a dvacátýho pátýho září dočetla, takže tady vám toho víc povím asi až příště.
http://4.bp.blogspot.com/-c4RhF4pj5ow/U7W-PBgHAdI/AAAAAAAAAl0/I2dxj01hFDo/s640/Odd%25C4%259Blova%25C4%258D.png

SLEDOVALA JSEM

Dokoukala jsem Přátele, což bylo celkem bolestivý a prostě "Co budu dělat se svym životem dál?". Je to prostě awesome seriál a vůbec by mě nepřekvapilo, kdybych se ho jednou zase rozhodla zhlédnout úplně celej znova. Vážně nevěřim, že by mě tohle mohlo někdy omrzet.

Po Přátelích jsem se z nějakého důvodu rozhodla, že se podívám na Glee. Dala jsem tři série, poněvadž pak mi přestal fungovat internet a já neměla další stažené a ačkoliv to není nic totálně geniálního, je to svym způsobem úplně hrozně super. Miluju Blaina, lidi. Úpe awwww. A Kurta taky, že jo. A Willa! A Emmu. Tu jsem měla ráda už od první chvíle, co jsem Glee před několika lety (když to poprvý začali vysílat u nás v televizi) viděla. Ona je hrozně hezká vzhledově a ta postava je taky strašně super.

Taky jsem se teda konečně podívala na tu třetí sérii Doctora (jen třetí, poněvadž zas ten internet) a hm, celkem zklamání. Na první dvě série jsem se nerada dívala, když jsem byla sama doma, poněvadž to bylo celkem dost děsivý a já z toho nechtěla bejt ještě víc paranoidní, no, třetí byla prostě... docela nuda. Chybělo tomu takovýto něco (a Rose). Jen poslední asi dva díly byly zas fakt dobrý, to jo. A Martha je neskutečná kráva, do háje.
(A když už jsme u Doctora - hádejte kdo má naprosto nejvíc awesome triko s velkym nápisem "TARDIS" a pod tim to rozebrání po slovech, hmmm? ♥)

Co se týče anime, podívala jsem se na Golden time a jako nebylo to špatný, ale prostě taky celkem dost nuda a byla jsem poměrně ráda, když to skončilo.

Potom jsem zkusila jeden díl Mirai Nikki, ale dál jsem nepokračovala, protože to vypadalo divně. Já na to jako kouknu, časem.

Tohle je snad všechno. Minimálně si na nic jinýho nevzpomínám, ale známe mou paměť, no.
7 komentářů u "Měsíční zúčtování: Srpen 2015"
  1. Nechápu, jak jsi mohla váhat nad Hobitem :D
    Tryllskou trilogii jsem taky četla a tase tak špatná.mi nepřišla, ačkoliv mně sem tam někdo brnkal na nervy :)

    OdpovědětVymazat
  2. Měli být teď další Přátelé ale Joye to odmítl dál natáčet. Jinak, přírůstky krásné:) První lásku jsem též četla a její druhá polovina se mi moc líbila:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můžu se zeptat, kdes to četla/slyšela? Že jsem o tom nikde nic nepostřehla, leda v dubnu článek na Serialzone, což byl jen apríl :D

      Vymazat
  3. Jé, Glee a Přátelé! :) Obojí teď taky sleduju... Jinak Rozpolcení jsem vzdala po pár stránkách a Dokonalý pár byl taky katastrofa, takže tady musím bohužel souhlasit :(.

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych se na to normálně vykašlala a postla až říjen, nebo září :D Přátelé jsou fajn seriál, ale já mám třeba radši HIMYM. Glee je taky super, i když už to mám trochu okoukané no..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To zas nechci, protože takhle na sebe můžu bejt hrozně hrdá, že už skoro rok se mi daří jednou měsíčně poslat prokrastinaci někam a udělat to... :DD
      HIMYM chci taky vidět, teda, ne že bych z něj nic neviěla, ale nikdy jsem ho neviděla úplně celý, tak jak má bejt a tak... :D

      Vymazat
  5. Priatelia sú dokonalosť ♥ Hobbita si potrebujem nutne kúpiť :)

    Zároveň by som ťa chcela srdečne pozvať ku mne na GIVEAWAY v ktorej si môžeš zasúťažiť aj o voňavé produkty značky Yves Rochcer ♥

    OdpovědětVymazat