Social Media

Kniha šestnáctá - Mediátor - V pasti

http://nd03.jxs.cz/849/091/454d1a08d2_88321170_o2.png 
Název: Mediátor - V pasti
Autor: Meg Cabotová
Díl: 5
Následující text by mohl obsahovat menší spoilery.
Od toho dne, kdy jí Jesse políbil se chová odtažitě. Suzannah to trápí, vždyť si myslela, že ji miluje, ale očividně tomu tak není.
K tomu všemu postava z jejích nočních můr, které jí starší již dlouhou dobu se najednou objevuje v její škole a dělá, jako by se nic nestalo. K tomu všemu stále tvrdí, že toho ví o Mediátorech víc a že Suze netuší čeho všeho je schopná. Jenže jde mu opravdu jen o to vysvětlit jí co všechno dokáže či snad i o něco jiného...?
Navíc ani zde neni nouze o ducha, který se potřebuje dostat tam kam patří, i když je pravda, že o toho se nikdo nijak zvlášť nestará.

Nevim, jestli byl úžasnější tenhle díl nebo ten předchozí, v každym případě prostě dokonalej. A zas tak nádherně romantickej! ( :D) Já fakt netušim od kdy z toho tak vyšiluju, ale tak co no...
Celkem mě překbvapil ten konec, to mě překvapilo, tedy abych byla přesně to se CeeCee.
Nevím co víc říct, protože myslím, že nikoho by nebavilo poslouchat pořád dokola, jak je ta knížka dokonala. Nebo, jak je dokonalej Jesse (stačí, že to poslouchá kamarádka, Toni jesi to čteš, tak tě obdivuju, za to, žes mě neposlala do háje ;** :DDD).
Počet stran: 180

Pozn. články z tohoto projektu pocházejí z roků 2012 - 2013, původně zde
Napiš první komentář
Okomentovat