Social Media

Kniha patnáctá - Mediátor - Temná je noc

http://nd03.jxs.cz/849/091/454d1a08d2_88321170_o2.png 
Jen bych předem ráda podotkla, že pokud by tu knížku chtěl někdo číst a chtěl by to opravdu bez spoilerů, tak tohle ať možná raději nečte, protože mám pocit, že se spoilerům moc nevyhnu...
 
Název: Mediátor - Temná je noc
Autor: Meg Cabotová
Díl: 4
Susannah si "odpykává" letní brigádu v jednom hotelu, kde také pozná Jacka, který, jak se ukáže, je dalším mediátorem. Ten ovšem nemá tušení co má dělat a Susannah mu musí vysvětlit co je jejich úkolem.
Navíc její nevlastní otec Andy s nevlastním bratrem Bradem, se dali do stavby bazénu (nebo tak něčeho to neni zas tak podstatný :D), což znamená, že musí vykopat nějakou jámu bo co. (Okej, todle zní pitomě, ale tak.... :DD)
A právě tohle kopání přivede další dva duchy.
Probudit se s nožem, přitisknutý ke krku, který vám tam tiskne duch ženy, která umřela před více než sto lety není zrovna příjemný zážitek a právě tohle se stane Susannah.
K tomu všemu zmizí Jesse. Susannah se domnívá, že už prostě vyřešil to co ho drželo na zemi. Ale je tomu opravdu tak?
Pak je tu Paul, kluk kterej o Susannah očividně jeví doopravdovej zájem a nedokáže pochopit odmítnuí.
Tohle ale zdaleka není vše, jenže vážně už nechci víc spoilerovat...

Tohle byl prostě zatim nejdokonalejší díl z té série co jsem četla. Je prostě dokonale dokonalej! A taká ndherně romantickej :'333 Tady je prostě vidět, že láska nezná hranice a je vám jedno, jestli ten, do koho se zamilujete je člověk nebo duch a že uděláte všechno pro jeho záchranu.
Prostě překrásně dokonalý. A ten konec, uuuh :33333333
Lidi já vážně nejsem člověk, co by nějak často vyšiloval nad tim, jak je nějaká knížka nebo třeba i film úžasně romantickej, jak je t hezký a tak. Ne, ale tahle knížka mě prostě nenechala spát. Protože tady mě to fakt bralo. Stačí se podivat na ty moje výlevy (a spoilery no... :D) na FB a pochopíte... :D

Ukázka: S mediátorama se to má tak: maj devět životů, stejně jako kočky.
Myslím to smrťácky vážně. Nevěřili byste tomu, kdybych vám řekla, kolikrát už mě někdo srazil k zemi, vláčel, strkal, kopal, mlátil, škrábal, třískal mě do palice, držel pod vodou, zastřelil - jo a eště shodil ze střechy.
A zaklepala jsem snad bačkorama? Utrpěla jsem nějaký vážný zranění?
Ne. Dost často jsem mívala něco zlomenýho. A taky šrámy a jizvy.
Ale pravda je, že ten, kdo - nebo co - nás mediátory stvořil, nás vybavil jednou přirozenou zbraní, se kterou jsme měli v boji proti zlejm duším aspoň ňákou šanci. Bohužel to není nadlidská síla, což by bejvalo bylo mnohem praktičtější. To, co máme já a otec Dom - a teď k nám musím počítat i Jacka, i když ten asi zatím neměl možnost si něco podobnýho vyzkoušet - navíc oproti jinejm lidem, je skrytá schopnost snášet všechny ty rány, který na naše nebohý mediátorský šišky dopadnou.
Což byl zřejmě taky důvod, proč ten pád, kterej mě měl zlikvidovat, nezafungoval tak, jak měl. To teda ani náhodou.
Počet stran: 215
 
Pozn. články z tohoto projektu pocházejí z roků 2012 - 2013, původně zde
Napiš první komentář
Okomentovat