Social Media

Kniha osmnáctá - Syn pekel - Vlčí krev

http://nd03.jxs.cz/849/091/454d1a08d2_88321170_o2.png 
http://nd06.jxs.cz/288/863/611ffe9671_90872884_o2.jpgNázev: Syn pekel - Vlčí krev
Autor: Michaela Burdová
Díl: 1
Následující text by mohl obsahovat menší spoilery.
Příběh se odehrává ve Velwetii, temné zemi, kterou mimo jiné obývají i Synové pekel, alias vlkodlaci.
Celý příběh se točí především kolem vlkodlaka Nerana. Ten se pokouší získat bájné Étarlininy slzy, aby tak odčinil dávnou zradu. Musí se kvůli tomu, ale spojit s někým koho příšerně nenávidí.
Další důležitou postavou je Aragen a její smečka nazývaná Temnovlci. Temnovlci jsou silnější vlkodlaci a nezabije je ani stříbro.

Je to úžasně napsaný. Ta knížka se mi hrozně líbila. Ovšem ten konec... To bylo něco děsnýho, jako vážně. Já potřebuju pokračování. Míša to hold umí ukončit v nejnapínavější chvíli no...
Ovšem, taky mám pocit, že to tam je samý tajemství, který mě zajímá, především Neranovo. Vím co hledá, ale nevím proč, když už se konečně objeví naděje, že se něco dozvím, tak ono ne. To mě štvalo, ale to dělalo tu knížku napínavější a bez toho by to prostě nebylo ono.
Poprvé se na zadní straně oběvují ilustrace postav... Hele sakra proč je Neran tak sexy? :DD
Neran si myslí, že je chladnokrvnej zabiják (nebo alespoň mě to tak přišlo) a odmítá si připustit kolik lidskosti se v něm skrývá.
Liadel možná chvílema působí trochu nafoukaně, ale to oba dva, někdy možná dělá trochu chytrou, ale jinak mi přijde fajn.
A Aragen, možná je šílená, ale víte co? Já si ji z nějakýho důvodu oblíbila taky. Na nějaký straně 219, kde bylo vysvětleno co se vlastně stane při *blablabla* jsem měla smíšený pocity: z jedný strany jsem doufala, že *osoba* z toho vyvázne, ale zároveň mě mrzelo, že když *osoba* vyvázne, znamená to, že Aragenin plán nevyjde...

Ukázka: Otočil se. Ze stínu vystoupila paní Liadel, kápě jí ležela na ramenou a šaty šustily po podlaze. Jenže v Neranovi bublal vztek. V mžiku byl u ní a popadl ji pod krkem. Přirazil ji ke zdi a elfka zalapala po dechu. Vycenil vlčí tesáky.
"Chtěla jsi mě zabít," zavrčel. Liadel na něho zděšeně třeštila oči.
"N-ne," zasípala.
"Věděla jsi o tý nestvůře!"
"B-bála jsem se, že… bys mi nepomohl!"
Neran na ni rozzuřeně hleděl, prsty semknuté kolem jejího útlého hrdla, a uvažoval, zda jí má věřit. Vlastně nebylo nad čím přemýšlet - nevěřil jí. Jenže ji potřeboval.
Dívala se mu do očí a němě ho prosila, nemohla dýchat. Na okamžik se ho něco v jejím pohledu, něco, co se jí odráželo v těch neuvěřitelně modrých očích, dotklo. Pustil ji.
Počet stran: 253

Pozn. články z tohoto projektu pocházejí z roků 2012 - 2013, původně zde
Napiš první komentář
Okomentovat