Social Media

Měsíční zúčtování: Listopad 2015


KNIŽNÍ PŘÍRŮSTKY

Konečně - konečně! - jsem se dočkala druhého dílu Serafíny. Doopravdy, z toho, že kniha konečně vyšla, jsem byla prostě neskutečně nadšená a samozřejmě, jsem ji potřebovala, jak nejdříve to šlo! :D

No a První... To se takhle jednou Deny potřebovala učit, ale řekla si, že první dočte Elitu, aby měla klid. A tak ji dočetla. A pár minut na to se sebrala a letěla do knihkupectví, protože okamžitě potřebovala První a nemohla se učit, dokud jí neměla.

CO JSEM ČETLA

Hned zkraje měsíce jsem se prozírvavě pustila do re-readingu Příběhu draků, abych si ten příběh Serafíny oživila. Řeknu vám, byl to geniální nápad a vůbec si nedovedu představit, co bych dělala, kdybych to neudělala, protože jsem zjistila, že jsem toho tunu pozapomněla!

Když jsem dočetla Příběh draků nastalo dilema - v nejbližších pár dnech, s největší pravděpodobností hned následující den, měl přijít Dračí posel a tak by bylo ideální počkat, abych rovnou navázala, jenže co jsem měla dělat mezi tím, že jo? No a tak jsem se pustila do Elity a tu jsem neodložila, dokavaď jsem nedočetla celou 'základní sérii, tedy i tu První. Na obě knihy už jsou na blogu recenze, takže pokud máte zájem, najdete tu na Elitu zde a na První tady.

A nakonec jsem se konečně dostala k tomu Dračímu poslovi. Toho jsem nedočetla celého, takže o něm bude ještě zmínka v prosinci. Ale recenze už je stejně na světě.
14 komentářů u "Měsíční zúčtování: Listopad 2015"
  1. :) To je znamení, že bych si sérii Selekce měla opravdu přečíst :D

    http://my-ideallife.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Takže se Serafina povedla? :-) Chci si o ni napsat po novém roce na recenzi :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Wow, tolik knih:)
    Vypadá to moc dobře, ta Serafina vypadá jako fantasy kniha, že? To mě moc nebere, ale určitě bych si měla nějakou novou knihu pořídit:)
    Pinki Claire

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tolik? Mně přijde, že tentokrát jich právě moc není :D
      Jojo, fantasy to je :)

      Vymazat
  4. Serafínu, Elitu a První je také četla :)
    Pěkný seznam :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkné přírůstky :) A ta knihovnička, ta je tak krásně uklizená :) Selekci jsem právě dostala k Vánocům a chystám se ji začít číst :) A ráda bych se pustila i do Serafíny :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uklizená, haha :D To jsou jen tyhle části, jinak je ještě pořád plná random naháznejch krámů, co ještě nemám úplně kam dát po tom, co jsme se přestěhovali :'DD

      Doufám, že se ti Selekce i Serafína budou líbit! :)

      Vymazat
  6. Veľmi pekné knihy. :) Závidím hlavne Serafínu :D
    http://booklovers-world.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo, Serafína je rozhodně závidění hodná! :D Ale přeji, aby ses k ní taky dostala! ^^ :D

      Vymazat
  7. Prvni jsem si vedle dalsich skvostu v pondeli,jak byla u Dobrovskeho ta 30% sleva, taky poridila. Prednostne ji ale stejne cist nebudu. :D Takovy Mechanicky andel, Divotani a predevsim Hra o truny (serialu jsem opozdene taky propadla) jsou pro me daleko lakavejsi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo, ta sleva byla super! :D (I když já si odnesla jen diář a dvě záložky :'D)
      Já na Mechanického anděla čekám, jestli přijde k recenzi nebo ne :D A Divotání ti závidim! Vůbec nevím, kdy se sama dokopu k tomu, si ho pořídit. Hru o trůny bych taky ráda zkusila, ale kdo ví, jestli se k tomu někdy fakt dostanu :D

      Vymazat