Social Media

Ahoj, já jsem ta zrzka | + soutěž

Už loni jsem se rozhodla, že si k letošním, sedmým narozeninám blogu nadělím novou adresu s vlastní doménou. Trochu jsem ale tehdy nedomyslela, že ty sedmé narozeniny blog slavil začátkem června - jen chvíli po mé maturitě a jen chvíli po pohovoru na vysokou. A tak se stalo, že jsem to nestihla včas. Když jsem se pak konečně pustila do hledání té pravé adresy, zjistila jsem, že je to těžší, než jsem čekala. Deny el Infian totiž nepřipadalo v úvahu - je to dlouhé, není jasné, jak se to píše a nejspíš se to bude taky špatně pamatovat.

Strávila jsem dobrých pár hodin zoufáním, vymýšlením a plácáním naprostých blbostí ve snaze najít tu pravou adresu. Takovou, která nevypadá jako kopie nějaké jiné, která dobře zní a vypadá hezky napsaná a hlavně takovou, která je volná. Přiznám se, že mi to moc nešlo. Ale nakonec jsem jednu takovou přeci jen našla - Ta zrzka. Protože tou jsem a (skoro) vždycky jsem byla.

Trvalo mi pěkně dlouho, než jsem se rozhoupala k tomu finálnímu kroku a rozhodla, že tohle fakt bude ono a upřímně, ani teď si nejsem úplně jistá, jestli je to opravdu ta pravá. Jenže víte, co? Po pěti letech, kdy jste na něco zvyklí, bude nejspíš každá taková změna působit trochu divně, zvláštně až nepatřičně - minimálně u mě. Protože já jsem člověk, co je nesvůj i při změně tapety na mobilu (právě proto jsem teď taky odchodila celý rok s naprosto podzimní fotkou z Berlína na zamčené obrazovce, protože jsem prostě za celý rok nestihla najít tu pravou náhradu). Je ale na čase, udělat zase jeden krok vpřed.

Takže ahoj, vítejte na TaZrzka.cz

Kvůli změně adresy jsem nějakou dobu odkládala i narozeninovou soutěž. Původně jsem to totiž chtěla spustit všechno najednou - novou adresu, nový design a soutěž. Protože jsem ale nevydržela čekat, design jsem nastavila už v létě a na soutěž jsem se taky chystala, jen jsem se k tomu ještě nějak nestihla dostat. Tak teď je konečně čas na to, abych to dohnala.

Soutěž poběží ode dneška až do 31. listopadu 2019. Vítěz si bude moct vybrat jednu ze tří knih, které vidíte na fotce níže - anglické vydání Willa Graysona, Willa Graysona, Krutou krásu nebo Klan.
Za vyplnění povinných údajů získáte jeden vstup, další tři pak můžete získat za sledování mých sociálních sítí a sdílení soutěže.
 

Podmínky a zpracování osobních údajů:
  1. Účastnit se smí každý s českou doručovací adresou
  2. Soutěž běží do 30. listopadu 2019 (včetně)
  3. Vítěz bude pouze jeden
  4. Vítěz bude náhodně vylosován
  5. Vyhodnocení proběhne nejpozději 8. prosince 2019 na facebooku a instagramu, dotyčného následně kontaktuji emailem
  6. Výherce má 72 hodin na odpověď, pokud nezareaguje, bude vylosován někdo jiný
  7. Do soutěže se zapojíte vyplněním formuláře (včetně všech povinně označených položek) uvedeného níže
  8. Každý smí soutěžní formulář vyplnit pouze jednou
  9. Osobní údaje jsou schromažďovány pouze pro účely soutěže a nebudou využity nijak jinak
  10. Osobní údaje neposkytuji třetím stranám a nebudu je nikde zveřejňovat (vyjma jména a případně uživatelského jména na instagramu při vylášení soutěže)
  11. Vyhrazuji si právo na změnu podmínek

2 komentáře u "Ahoj, já jsem ta zrzka | + soutěž"
  1. Se změnami to chápu. Mám to skoro stejně. Navíc jsem hodně fixovaná na své věci a nejideálnější by bylo, kdyby vydržely celý život :-D Se změnou názvu jsem taky bojovala. Sice vlastní doménu už znovu neplánuji, protože už v tom nevidím takový smysl, ale před lety jsem přecházela z anglického názvu na český a i když jméno mého blogu není bůhví co, stejně mi to dalo zabrat :-P

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, tak soutěž už jsem propásla, nicméně držím pěsti s novou adresou a novým..životem tak nějak vůbec. :)

    OdpovědětVymazat