Social Media

Shipy mého srdce

Mám hodně oblíbených shipů, přirozeně, ale vždycky tu bylo pár vyvolených, kvůli kterým jsem v posteli válela sudy, kousala do peřiny a culila se jak dement, jen když se na sebe ti dva podívali. Upřímně věřím (nebo možná radši doufám), že nejsem jediná. A právě tyhle shipy bych vám dneska ráda představila.

Nejdířv ale ještě jedna poznámka - sem tam se v článku vyskytne nějaký ten spoiler, tak abyste neřekli, že jsem vás předem nevarovala.

Lorelai a Luke (Gilmorova děvčata)
Gilmorova děvčata zná asi každý, v televizi běží už kolik let a já si pamatuji, jak už kdysi dávno jsem na ně narážela, jednu dobu jsem je dokonce sledovala poměrně pravidelně, ačkoliv v té době jsem je celé ještě nikdy nezhlédla. Každopádně už tehdy jsem tyhle dva shipovala. Když jsem se tedy před několika měsíci rozhodla, že se musím od začátku do konce podívat na celý seriál, zjistila jsem, že tenhle ship mě ani zdaleka nepustil. Šílela jsem při každém jejich pohledu, pokaždé když se ocitli ve stejné místnosti a nedej bože, když to vypadalo, že by se dost možná i mohlo něco stát (ačkoliv mi bylo jasné, že nestane) a hrozně moc toužila po tom, aby se na mě někdo jednou podíval stejně, jako se Luke díval na Lorelai.
Umíte si představit, ostatně hádám, že spousta z vás to zná i na vlastní kůži, jak mučivé bylo to čekání, než se konečně dají dohromady a jak šílené to bylo, když se rozešli. Jak strašně jsem se vztekala na Lorelai, kdykoliv byla s jakýmkoliv jiným kokosem, který nebyl Luke.


Rachel a Ross (Přátelé)
I tohle moje shippování má počátky v dětství, kdy si vzpomínám, že když jsem na Přátele jako malá, fakt malá, narazila v televizi, vždycky jsem měla nejvíc ze všeho ráda Rachel a vždycky jsem ji měla hrozně ráda ve vztahu s Rossem. A jak je vidno, i tady mi to vydrželo, možná právě z těhle nostalických důvodů. Shippovala jsem je, kdykoliv jsem náhodou v televizi narazila na nějaký díl a shippovala jsem je, když jsem se konečně rozhodla zhlédnout to kompletně všechno popořadě.
Je pravda, že jsem je nikdy neprožívala úplně tak moc, jako Luka a Lorelai, ale i přesto si tenhle pár asi navždycky našel místo v mém srdci.


Sonny a Chad (Sonny ve velkém světě)
Přirozeně tu nesmí chybět alespoň jeden disneyovský ship, kterým bez debat panuje Sonny s Chadem. Mám dojem, že skoro všechny ty shipy, které se mi zapsaly do srdce až tak moc, mají kořeny už před několika lety a tenhle není výjimkou. Zrovna jsme se do seriálu pustily s přítelkyní a upřímně - nemůžu se dočkat, až se konečně dostaneme k té části, kdy se ti dva dají dohromady, to jsou podle mě proste nejlepší díly ze všech.


Karma a Amy (Faking It)
Co si budeme povídat - jde vůbec sledovat Faking It a neshipovat tyhle dvě? (No dobře, já vím, že se podobní extrémisti najdou, ale ty nebudeme počítat. Případně se všem dotyčným omlouvám, ale já nemůžu za to, že jste divní!) Karma a Amy k sobě jednoduše patří a nikdo mi to nevymluví. Sice občas nezvládaly ani to přátelství, ale to všechno beztak proto, že si Karma nebyla schopná připustit fakt, že Amy pro ni znamená víc než jen nejlepší kamarádka. Celý, celičky seriál jsem se klepala na tu chvíli, kdy si to konečně uvědomí, kdy to konečně klapne a konečně se dají dohromady. A jsem přesvědčená, že by k tomu doopravdy došlo, kdyby ho ty kreténi (to jste neviděli) kedlubny nezrušily. Protože jestli těmhle dvěma nebylo souzeno, aby byly spolu, tak už vážně nevím.


Přirozně, tohle nejsou všechny moje oblíbené shipy, to by byl sakra dlouhej článek. Ne, tyhle jsou zkrátka ze všech srdcových, ty úplně nejvích srdcové.

A které shipy jste nejvíc prožívali vy? :)
8 komentářů u "Shipy mého srdce"
  1. Tak Lorelai a Luka naprosto chapu, proste patri k sobe :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo! Snad v Year In Life se dají konečně pořádně dohromady ♥

      Vymazat
  2. Lorelai a Luke ❤️ Milujem ten seriál... Oni dvaja k sebe jednoducho patria. Stačí scéna kde sa na seba len pozrú a už mám hneď lepší deň :).

    OdpovědětVymazat
  3. Karma a Amy ♥ Jeden z mála seriálů, který vážně možná dokoukám :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dokoukej, dokoukej! (A nenáviď tu stanici za to, že to předčasně ukončila :D)

      Vymazat