Social Media

O věcech minulých, přítomných i budoucích

Zdravím, moji milí!

Posledních pár měsíců, zhruba čtvrt rok, mám pocit, že to tu přežívá jen na přístrojích, a tak si obzvlášť vážím faktu, že tohle čtete.

Ono ten poslední čtvrt rok byl pro mě tak obecně z určitého úhlu pohledu dost neproduktivní. Četla jsem minimálně a myslím, že fakt, že jsem si pomalu čtyry měsíce (až do čtvrtka) nekoupila knihu, dost vypovídá. (Což taky zčásti vysvětluje, proč jsem to vzdala s Měsíčním zúčtováním.)

Mimojiné se blížil konec školy a mě čekalo dohánění restů, jako čtenářský deník nebo herbář. Do toho testy (i když ne, že bych se ale zas tak závratně učila, ehm) a podobně. Ale buďme upřímní, škola je sice dobrá výmluva, ale svádět to celé na ni, je v mém případě blbost. Z velké části v tom prostě hraje lenost a smysl pro prokrastinaci, hah.

Každopádně, začaly prázdniny a tak nějak doufám, že bych to všechno zas mohla pomalu začít dávat dohromady. Minimálně počítám s tím, že zase začnu číst, protože přeci jen, nemůžu strávit celé dva měsíce zíráním na seriály, no ne?

Takže myslím, že pokud se něco zásadního nepos neporouchá, mohu vám slíbit recenze na knihy Amy a Roger: Na cestě, kterou jsem včera dočetla, pak na Uvnitř mé hlavy, která by mi měla dorazit, no a v úplně nejbližší době i na Legendu, poněvadž jsem právě zjistila, že recenzi na ni jsem ještě nezveřejnila, ačkoliv ji tu mám napsanou už pár měsíců. Ve čtvrtek jsem si (po těch skoro čtyřech měsících) koupila Divotání a fakt hrozně moc se na něj těším, takže téhle recenze se snad dočkáte také. Ale věřím, že jich nakonec bude ještě o něco víc.

Dál bych ráda napsala alespoň jedno Kukátko, poněvadž tu je film, který jsem si zamilovala už hroznou dobu zpátky, ale stále jsem si nedala tu práci, abych napsala článek, ačkoliv si to definitivně zaslouží.

Taky bych se možná mohla znova pustit do toho Měsíčního zúčtování, otázkou je, jestli by o ty články byl vůbec zájem? A případně taky, jestli mám nějak shrnout tu dobu, kdy jsem na to kašlala anebo prostě začít s červnem/červencem?

Ráda bych tady tomu taky nahodila nějakej novej kabát, protože tenhle je tu už taky sakra dlouho. Viděla bych to na něco hrozně jednoduchýho a elegantního, tak snad se k tomu nějak dokopu.

A víte co? Před necelým měsícem blog oslavil čtvrté narozeniny a jen... wow. Těžko uvěřit, že se mi daří něco udržovat při životě tak dlouho. To by se možná mělo nějak oslavit, což?

Přiznávám, že tohle celé z velké části píšu proto, abych měla nějakou motivaci, se k těm věcem doopravdy dokopat. Snad to k něčemu bude. Držte mi palce, prosím!

Mimochodem, co vy? Jak se máte? Co čtete? Co sledujete? Co plánujete na prázdniny?

9 komentářů u "O věcech minulých, přítomných i budoucích"
  1. Budu držet palce, tvůj blog mám totiž moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ctyri mesice sis nic nekoupila? Omg! A ctyrlety vyroci? Wau! A jsem pro shrnuti i za dobu cos tu nebyla. A co delam a budu delat cely leto? Pracovat :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, ono alespoň jsem pár knih během tý doby dostala, ale stejně! :D

      Vymazat
  3. 4 roky? Nádherné! Já momentálně čtu Zaklínače, protože mám v knižní výzvě knihu, podle které je počítačová hra. :-) Těším se na nové recenze, snad si rozšířím obzory a třeba se odhodlám si něco přečíst. Já si koupila dvě knížky po třech letech, jak jsem psala. Knížky kupuji jen pro ostatní, a tyhle dvě byly chvilková slabost, když jsem u Dobrovského byla jako doprovod při kouli Odmaturuj z biologie. A byl to Grey a Zabiják Andresson (snad to píšu dobře). Grey je čistě ze zvědavosti ( a taky jako erotický román do výzvy) a Zabijáka jednoduše proto, že jsem četla předchozí dvě knihy od autora a moc se mi líbí. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, tak to jsem docela zvědavá, co na Greye řekneš :D

      Vymazat
  4. 4 roky na blogu, to je dost! Gratuluju ti (a blogu samozřejmě též :)).
    Se sníženou aktivitou tě chápu. Já teď pracuji na druhém dílu své série a nemám na ostatní věci tolik času, kolik bych chtěla. (Já vím, já vím, zní to dost divně, když jsou prázdniny :D.)
    Některé knihy, které plánuješ zrecenzovat, by mohly být zajímavé (už jen proto, že jsem žádnou z nich nečetla :P).
    Teď se prolouskávám Případem nevěrné Kláry od M. Viewegha, abych zjistila, jak píše nejúspěšnější český spisovatel. (Ale teda přiznávám se, že se mi to moc nelíbí :/... Ale co, třeba by se mi od něj některá díla líbila víc, ale stejně nemám chuť číst další...)

    karolina-kahounova.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jů, tak doufám, že ti práce jde! :)
      Já od Viewegha ještě nic nečetla, taky bych to mohla zkusit, tyjo :D

      Vymazat
  5. Gratuluju ke 4 rokům na blogu. Já u žádného blogu nikdy tak dlouho nevydržela. Momentálně žádný blog nemám a přemýšlím, jestli si mám nějaký založit nebo ne. Bojím se, že nebudu ít o čem psát a nevydrží mi to. Čtu toho strašně moc v poslední době :D Důvod dýchat od R. Donovanové, Fangirl, Carry On a Attachments od R. Rowell, P. S. I Still Love you od J. Han, Lord Of The Flies od w. Goldinga. Koukám na Carrie Diaries, Pretty Little Liars, Mr. Robot, Person Of Interest, Gravity Falls, OITNB. Jinak hlavně brigádničím.

    OdpovědětVymazat