Social Media

Kukátko: The Flash

https://1.bp.blogspot.com/-9fxLZeMADIc/V-_7DtRYvjI/AAAAAAAACLo/-c4tN0s8eNERPximNi8YLnNsajLL09_ZACLcB/s1600/PSD%2Bv7%2B450.png

The Flash
Seriál
2014 - ???
Akční / Dobrodružný / Drama / Fantasy / Sci-Fi


Urychlovač částic měl být převratem ve vědě nebo tak něco. Místo toho ale vypálil do města dírů a navždy ovlivnil životy některých lidí. Urychlovač totiž stvořil takzvané "metahumans". Lidi s nadpřirozenými schopnostmi. Jedním z nich je také Barry Allen. Mladý vědec pracující u policie. Ve chvíli výbuchu do Barryho zrovna udeřil blesk, díky čemuž dostal do vínku neuvěřitelnou rychlost. Málem nepřežil, ale pár vědců ze S.T.A.R. Labs, v čele s Harrisonem Wellsem, tím, kdo vymyslel urychlovač, mu život zachránili. A co víc - pomohli mu a trénovali ho, aby mohl pomáhat lidem a pochytat metalidi, kteří by mohli chtít dělat problémy. A tak se zrodil Flash, nejrychlejší muž světa.

Je to už přes rok, co jsem se s Flashem setkala poprvé. Pamatuji si, že tehdy jsem nějak projížděla Sledujuserialy.cz a hledala něco, na co bych se mohla podívat a když jsem narazila na název "The Flash", zajímalo mě, jestli to je podle toho komiksu a rozklikla to. Tou dobou byl venku pouze pilot a tak jsem si řekla, že proč ne. No a co, že je venku jen jeden díl a další bude až za několik měsíců, přeci jen, po pouze prvním díle přece nenastane takováta "OMG POTŘEBUJU NUTNĚ DALŠÍ DÍL!!!" reakce. Tak šeredně jsem se nespletla ani nepamatju. Vážně, už ten první díl byl něco neskutečně skvělýho. A ten konec - no sakra, jak já se nemohla dočkat pokračování. Div jsem nezačala počítat, kolik dní mi zbývá do druhého dílu.

Pak konečně přišel ten den, kdy vyšla druhá epizoda, na tu jsem se podívala, ale na to, jak jsem se těch nových dílů nemohla dočkat, nakonec jsem je z nějakého důvodu dál vůbec nesledovala. Nechtělo se mi, ačkoliv to bylo super. Pamatuju si, jak jednou jsem se bavila s kamarádkou o seriálech, ona zmínila Flashe a já jen "Ježiš, no jo, to mám vlastně taky rozkoukaný, na to bych úplně zapomněla!". Když už těch dílů bylo šestnáct, dala jsem si tu práci a všechny je i s titulky nastahovala s tím, že co kdyby mi někdy nešel net a mně se chtělo koukat, že? Ten den přišel. Teda, koukat se mi nechtělo, ale internet nešel, knih jsem měla nedostatek a tohle, jsem si říkala, by bylo správný, když už jsem to rozkoukala.

A tak jsem se zamilovala.

Zase jsem tomu propadla, protože to je vážně úžasný. A hlavně - Barry je úžasnej a láska mýho života, sakra! Můj budoucí manžel, vážení!

Během jednoho večera jsem se dostala k čtrnáctému dílu a další den dopoledne dokoukala ty dva zbývající. Jo, začala jsem trpět, že nemám ty další a nemám internet a dost možná ho ještě dlouho mít nebudu. Ale já jsem gejnius a tak jsem na něco samozřejmě přišla. Matka mobilní data stejně nevyužije, tak proč nezkusit, jestli se mi aspoň díl nestáhne, že jo? :D Stáhl. Dva další k tomu. Čekala jsem na každej kolem šesti hodin, ovšem stálo to za to! Poslední tři jsem pak už stáhla doma, kde se můj internet rozhodl zase začít fungovat.

Pokud jste Flashe neviděli, je to chyba. Je to doopravdy úžasnej seriál, s ještě úžasnějším hlavním hrdinou a prostě awwwww. Už se nemůžu dočkat druhé série! (Ačkoliv mě trochu děsí.) Jasně, občas jsou záporáci trochu ohraní, ale kolikrát naprosto geniální. Navíc ty efekty - oh wow!
4 komentáře u "Kukátko: The Flash"
  1. Už musíme vydržať len tuším pár týždňov a je tu opäť! :) Súhlasím s tvrdením, že Barry je awww :) :D Nemyslím si, že je to celkom môj typ ale je strašne zlatý, takže! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Těch seriálů, které nutně potřebuju vidět, nějak rapidně přibývá. Taky jsem slyšela ódy na Arrow, ten je taky na mém seznamu. :D Díky za nalákání.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo, Arrowa mám taky na seznamu, ale žel vůbec netuším, kdy se k němu dostanu :D

      Vymazat
  3. Já jsem Flashe ještě neviděla, ale strašně moc se těším až nastane den, kdy se konečně podívám na první díl. A doufám, že mě to nezklame :)

    OdpovědětVymazat