Social Media

On my wishlist #1

http://i1183.photobucket.com/albums/x475/Elizka41/Knizni%20doupe/K%20webu/Wishlist.jpg
Jakýsi wishlist už tu sice sepsaný mám, ale upřímně - koho to zajímá? Myslím, že málokdo mi na blogu rozklikne zrovna tenhle článek, aby si prohlídl seznam knih, které chci. Proto mi přijde mnohem lepší, podělit se o knihy, které chci, pomocí tohoto meme z dílny Book Chick City. Cílem tohohle projektu je, každou sobotu zveřejnit článek, ve kterém se s vámi podělím o knihy, které bych si ráda opatřila a je úplně jedno jestli to budou staré knihy nebo knihy, které ještě ani nevyšly.
Snad se mi podaří se tohoho zveřejňování držet a každou sobotu si budete moci přečíst tenhle článek. A teď skončím s kecáním a vrhnu se na první knihy :)

18366733 21797327 13206900

Pro první meme jsem se rozhodla pro tři knihy, pocházející z jedné série. Jedná se o druhý až čtvrtý díl. První, tedy Cinder jsem již přečetla a kniha mě absolutně nadchla, právě proto se hrozně moc těším, až si konečně opatřím i pokračování. Scarlet a Cress již vyšly i u nás, Winter má v originále vyjít až v roce 2015 a jak si lze povšimnout, ještě ani oficiální obálka není zveřejněná. Cress jsem nedávno potkala v knihkupectví a vcelku mě překvapila její délka, inu věřím, že se mám na co těšit.
Četli jste již dvě vyšlá pokračování Měsíčních kronik nebo se na ně teprve chystáte? Jaký na ně máte názor? ^^

Zdroje obálek:
Pozn. závěrem: článek pocházející ze soboty 14. června, původně zde
Napiš první komentář
Okomentovat